Ο τομέας φυσικοθεραπείας της Αρωγής Θεσσαλίας στελεχώνεται από θεραπευτές με μεγάλη εμπειρία στην πράξη σε ένα ευρύ φάσμα παθήσεων και εξειδίκευση σε ειδικές και σύγχρονες τεχνικές αποκατάστασης. Σε συνδυασμό με την πρακτική εμπειρία, δίνεται μεγάλη σημασία στη συνεχή εκπαίδευση νέων τεχνικών και διαδικασιών.

Με σύστημα και διαρκή παρακολούθηση, η ομάδα Φυσικοθεραπευτών υπό συνεχή ιατρική επίβλεψη ακολουθεί το εξατομικευμένο για κάθε ασθενή θεραπευτικό πρόγραμμα, με στόχο τη βελτίωση της κίνησης και τη λειτουργικότητά του, ώστε να επιτευχθεί η δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησής του στις καθημερινές του δραστηριότητες, ανάγκες και επιθυμίες και στην ταχεία επαναφορά στη ζωή του. Συμπληρωματικά της εντατικής φροντίδας της ομάδας των Φυσιοθεραπευτών, οι ασθενείς έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν σε αποκλειστικότητα για το κέντρο τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής που, ελαχιστοποιεί το χρόνο αποκατάστασής, μειώνει τον πόνο, επιταχύνει την ανάρρωση και βοηθά στην επανεκπαίδευση βάδισης.

Copyright © 2020 Αρωγή Θεσσαλίας - Αρωγοι για μια καλύτερη ζωή. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Designed & Built by Entropia. Powered by Cherry Plus.
keyboard_arrow_up