Η Αρωγή Θεσσαλίας, το υπερσύγχρονο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας με εγκαταστάσεις σε Λάρισα και Καρδίτσα, πρωτοπορεί στην αποκατάσταση από το 2005 και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς. Με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, που συνεχώς εκπαιδεύεται και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που συνεχώς αναβαθμίζονται, παρέχονται υπηρεσίες με γνώμονα την ποιότητα, το σεβασμό και την επιμονή στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για κάθε ασθενή. Στην Αρωγή Θεσσαλίας προσφέρεται ιατρική περίθαλψη από άριστους ιατρούς φυσικής ιατρικής, παθολόγους καθώς και ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, νοσηλευτική φροντίδα και εξατομικευμένα προγράμματα φυσικοθεραπείας, υδροθεραπείας, εργοθεραπείας, κινησιοθεραπείας, λογοθεραπείας καθώς και υποστήριξη από ψυχολόγους και κλινικό διαιτολόγο, παιδικό πρόγραμμα διημέρευσης και ημερήσια νοσηλεία.
Η Αρωγή Θεσσαλίας, μέλος του ομίλου EUROMEDICA είναι Κέντρο πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2015, αυτό σημαίνει πως λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα του Διεθνούς Οργανισμού Προτύπων και τηρεί τα απαραίτητα standards και τους κανόνες που εγγυημένα διασφαλίζουν υπηρεσίες αποκατάστασης υψηλής ποιότητας.

Στην Αρωγή Θεσσαλίας εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση, για μια ζωή καλύτερη και ποιοτικότερη.

Copyright © 2020 Αρωγή Θεσσαλίας - Αρωγοι για μια καλύτερη ζωή. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Designed & Built by Entropia. Powered by Cherry Plus.
keyboard_arrow_up