• 2 υπερσύγχρονα ασθενοφόρα

 

  • WOODWAY (κορυφαία ρομποτική ιατρική συσκευή παγκοσμίως που παρέχει μια ομαλή επαναλαμβανόμενη κίνηση, μια φυσιολογική εκπαίδευση στο βάδισμα – ειδικά σε ασθενείς με σοβαρή δυσλειτουργία, που μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση των περιοχών του νωτιαίου μυελού που να ελέγχουν την ικανότητα για βάδιση.)

 

  • SHOCKWAVE (πρωτοποριακή συσκευή που χρησιμοποιείται στην ορθοπαιδική, τη φυσιοθεραπεία, την αθλητική ιατρική. Τα κύρια πλεονεκτήματα της είναι η θεραπεία διαφόρων ενδείξεων που προκαλούν οξύ ή χρόνιο πόνο καθώς και η γρήγορη ανακούφισή του και η αποκατάσταση της κινητικότητας, καθιστώντας την ιδανική θεραπεία για την επιτάχυνση της ανάρρωσης.)

 

  • HUMAN TECAR ® (επαναστατική μέθοδος που αυξάνει τις μεταβολικές διεργασίες του κυττάρου και επανέρχεται η φυσιολογία των ιστών, διεγείρει ενέργεια από το εσωτερικό των βιολογικών ιστών, ενεργοποιώντας τις φυσιολογικές διαδικασίες αντιφλεγμονώδους δράσης και αποκατάστασης, ελαττώνει τον πόνο από την πρώτη κιόλας συνεδρία και μειώνει το χρόνο αποθεραπείας. Η Αρωγή Θεσσαλίας είναι το μοναδικό πιστοποιημένο από τη HUMAN TECAR ® Κέντρο Αποκατάστασης σε βόρεια και κεντρική Ελλάδα και κατέχει σε αποκλειστικότητα τις υπηρεσίες του).
  • I-Swim  (το νέο υπερσύγχρονο φορητό ανυψωτικό πισίνας, του οίκου AUTOLIFT ITALIA για τη μεταφορά των ασθενών και την ασφαλή είσοδό τους στο νερό κατευθείαν από την κλίνη τους).

Copyright © 2020 Αρωγή Θεσσαλίας - Αρωγοι για μια καλύτερη ζωή. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Designed & Built by Entropia. Powered by Cherry Plus.
keyboard_arrow_up