Η συμβολή κλινικού Διαιτολόγου σε επιστημονική ομάδα αποκατάστασης και αποθεραπείας κρίνεται απαραίτητη, ιδιαιτέρως σε νευρολογικούς ασθενείς με βαριά κλινική εικόνα. Ο Διαιτολόγος αξιολογεί τη θρεπτική κατάσταση του
ασθενή, εντοπίζει τις διατροφικές του ανάγκες και καθορίζει τους στόχους της διατροφικής φροντίδας προκειμένου να διευκολυνθεί η νοσηλευτική φροντίδα, να προληφθούν επιπλοκές και να βελτιωθεί η έκβαση της κλινικής πορείας και της αποκατάστασης του ασθενή.

Η επιστημονικά ρυθμισμένη διατροφή είναι απαραίτητο στοιχείο για την ολοκληρωμένη προσπάθεια αποκατάστασης και αποθεραπείας κάθε ασθενή. Σε συνεργασία με την ιατρική ομάδα αποκατάστασης το διαιτολόγιο προσαρμόζεται και επανασχεδιάζεται, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Η Αρωγή Θεσσαλίας συνεργάζεται με catering υψηλών προδιαγραφών, πιστοποιημένο με ISO 22000:2005 και σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων HACCP. Τα γεύματα παρασκευάζονται καθημερινά με τα αγνότερα υλικά και σερβίρονται φρεσκομαγειρεμένα στους ασθενείς.

Copyright © 2020 Αρωγή Θεσσαλίας - Αρωγοι για μια καλύτερη ζωή. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Designed & Built by Entropia. Powered by Cherry Plus.
keyboard_arrow_up